trött onsdag!

gick upp tidigt i morse för att hinna duscha håret, och torka de!
hann ja de? näää...


sen bar de av till skolan! glömde så klart mina vantar hemma som ja nu mera är beroende av(?!), och de va äckliga minusgrader ute! uschusch..
kom till skolan helt stelfrusen!
sen va de hemkunskap, biologi och svenska, sen fick vi lunch och då gick ja hem!
hade så fruktansvärt ont i huvudet och mådde sjukt jävla illa..
så nu sitter ja här hemma, lyssna på go hardstyle musik, och väntar på bättre tiden helt enkelt, haha!


ja uppdaterar er sanare ikväll!

/C



slänger in en bild i farten!


inget vidare!

sjukt trött, sprängande huvudvärk och illa mående.

läget är inte på topp om man säger så..
att ligga hemma en hel dag, helt själv kanske inte är den bästa medicinen, men de är sjukt underbart och ja känner att ja verkligen behöver de!


under denna dag ska ja försöka hitta mig själv igen. den gamla caroline, som kunde skratta åt allt, inte störa sig på små saker, och skapa massa onödiga bråk. den caroline som folk faktiskt saknar..
ja är ledsen för allt ja har gjort emot alla när ja har mått såhär dåligt. ja har inte gjort de med mening.
ja har känt mig underlägsen, sämre än alla andra, att ja inte är värd någonting. ja har försökt dölja allt med ett leende på läpparna, men de funkar inte längre.. ja orkar inte gå runt och dölja att ja snart faller, för då finns de ingen som kommer tro mig när de väl händer.
allt ja vill är att leva ett normalt liv. att vakna upp varje morgon och känna att de är en ny dag, med nya upplevelser. ja vill kunna känna styrkan att vilja gå upp på morgonen och påbörja en ny dag, men de kan ja inte nu. när ja vaknar på morgonen så står alltid valen emllan att ringa till mamma och säga att hon ska sjukanmäla mig för att ja inte orkar, eller att gå till skolan och bara sitta där.
ja kan inte kocentrera mig i skolan längre, ja sitter med på lektionerna, men ja förstår ingenting av de läraren säger, och ja kommer absolut inte ihåg de efteråt..


nu har ni som läser detta, fått en liten förklaring till varför ja ofta är lite kort när ja snackar med folk, eller ofta är rätt nere och deppig, och ja hoppas att ni kan förstå. i alla fall en liten del utav de..


kärlek

kärlek? va är de egentligen.
ja har alltid trott att de har varit nått underbart, nått som ska göra en lycklig, lugn, och göra livet underbart.
men de är ju precis tvärt emot? de är fruktansvärt förvirrande, man går med en oro längst in i kroppen hela tiden, och blir man sårad så vill man bara här ifrån! eller? de kanske bara är såhär för mig?

ja börjar tro att kärleken tar dö på mej innifrån. ja bara faller längre och längre ner, får ingen kontroll på mitt liv längre.
ja faller i bitar, och hittar ingenting som kan ta mig samman igen.
så som ja ser de finns de ingen chans att ja kan ta mig upp till toppen igen.
ja är nere på botten, igen.. och denna gången tror ja att jag är här för att stanna.
de börjar kännas som om de här är min plats, där ja ska vara. de är väl lika bra att vänja sig vad att alltid ha den känslan i kroppen att aldrig känna att man räcker till, att man alltid är sämre än alla andra och att man aldrig kommer känna nått annat..



förlåt för detta deppiga inlägg, men detta är vad min dag har bestått utav. ja har gått och tänkt på detta hela dagen, och de har dragit mej längre och längre ner..

godnatt..

du gör mig lycklig

du är min ängel. bara du!

pluggpluggplugg hela kvällen! men sen kom min ängel och rädda min kväll!
michaela jansson, du är underbar!

ja och michan bestämde att vi skulle träffas och kolla på idol tillsammans, så ja åkte hem till henne, så öva vi på våran låt, och kolla idol, massa mys!
sen åkte ja hem igen, och nu sitter ja här hemma helt själv igen, buhu..



Kållered sk damjuniorer,
ni är i mina tankar hela tiden. ja kan bara inte släppa tanken av träningen igår. de kändes verkligen som om allting skulle falla ihop, att "juniorerna" inte skulle finnas kvar längre. ja ryser när ja tänker tanken..
vafan, de är klart som fan att vi ska fixa detta brudar? va tänker vi med?!
vadå att de kommer läggas ner, folk ska byta lag, och byta klubb?
visst, folk kanske slutar elr går upp till damerna, men vi som är kvar, HALLÅ?! vi kan la fortfarande vara ett lag eller? de kommer att komma mer folk! allt är inte över! fattar inte att vi kunde tänka så. vi kan ju inte ge upp nu, eller hur?
jag älskar er, och ja kommer aldrig svika er. ALDRIG!
vi klarar detta!







kållered sk damjuniorer, laget som klarar allt!


tröttis!

goddagens! :)


Idag har ja varit i skolan. De va sjukt seg dag. Återhämtning hela dagen, så de va ju bara att gå ner och sätta sig i biblioteket och käka godis, och låtsas göra ett arbete som ja michan, hanna och malin gjorde :) thihi, busiga? ja tack!

Sen va de hem, lämna skolböcker, sen ner till tåget och möta upp Hampus. Va med han en stund, pratade om allt mellan himmel och jord typ :)  sen åkte ja hem till julia, hjälpte henne lite att välja kläder, sen körde ja ner henne till tåget, för då skulle hon in till stan och träffa Oskar! :)

Och nu sitter ja här, ska snart äta. Har pratat med Jonthe i telefon hela eftermiddagen, någon är saknad! :(
Men skriver lite senare ikväll efter att ja har pluggat lite.


Hej så länge!


sjukt bra lördag!

Godmorgon alla!


Lite snurrig och ont i huvudet, ja tack!

Min lördagskväll va helt otrolig, så ja måste bara skriva om den!

De börja lite mindre bra med bråk hit och dit, men sånt händer väl alla antar jag.. Men så ringer min ängel ifrån ovan och säger att ja ska komma, så de är klart att ja drar upp till henne. Så satt vi där och grilla och tjöta och drack lite lugnt sådär. Sen så drog i vidare upp i skogen till massa annat trevligt folk. Hur vi kom dit och hem va ju en trevlig upplevelse, haha!
Sen orka vi inte vara där, så vi drog vidare och träffa på några andra människor, och under tiden vi stog där med dom, så får ja ett mycket skumt samtal ifrån en person ja inte trodde skulle höra av sig mer?.. just nu undrar ja bara va du vill med de samtalet..
men så skulle, dom vi träffa, upp där i skogen och vela, så då drog vi vidare till massa annat folk vid hitta i Kållered, och där va ju inte stämningen på topp när vi kom, men den blev väl bättre antar jag?
Så va vi där en stund i alla fall. (och där va du mitt hjärta, ja älskar dig..)
Sen blev de dax för mig att åka hem, eftersom att ja hade tidig match dagen efter..

Men fy fan va ja har skrattat denna dag! Tack alla, ni rädda min dag :)


Skriver senare idag, ska iväg och spela match nu! lycka till på mej ? :)

pussar!
käckis

håkan hellström!

Hej!

Dagen igår va så sjukt jävla lyckad!
De börja med att vi sluta vi sluta skolan vid halv 3, så åkte ja michan och malin hem till malin och lämna mopparna, käka och sen tog bussen och tåget till liseberg. Sen in på liseberg och köpa lite godis, för vi va där klockan 4 och håkan började spela klockan 8.
Sen gick vi och satte oss vid scenen och började våran långa väntan... där emellan blev de att springa och köpa lite mat och kissa, men hade kvar våra platser! :)
Sen börja dom släppa in fler folk i första insläppet, så då kom vi ännu längre fram, sjukt bra! fast då va de fortfarande 2 timmar kvar tills de börja, så ja malin och michan satte oss rakt ner i folkmassan! vi fick lite folk över oss då och då, haha, men de gick bra! måste också tillägga att vi stog med världens skönaste tjejgäng också!
Så klart blev de lite puttar hit och dit på folk som stog framför och på sidorna, skit kul, haha!

Sen när han kom in på scenen, shit! asså de går inte att beskriva känslan, de va SJUKT! vilken jävla stämning alltså...
Han spela många utav dom bästa låtarna, men höjdpunkten va ändå när "känn ingen sorg för mig göteborg" kom! alla va helt galna! men
Sen spela han så klart "kärlek är ett brev skickat tusen gånger" och mina tårar bara rann. fy fan va ja lipa, haha...

Sen när allt va slut tog vi oss snabbt ut till tåget, och där träffa vi Anna och hennes kompis, och Hampus och hans kompis, trevligt trevligt!
och ja, ja hade sjukt jävla damp på tåget på vägen hem som folk kanske märkte? :o haha!

sen när vi kom hem till kållerd så gick vi och köpte energidricka på hemmakväll, sen gick vi hela långa vägen upp till tulebo för att träffa oliver, markus, pontus, adam, tobbe och alexandra :) så va vi där en stund, sen gick vi till stretered och träffa choffe och max, sen va de hem till malin och sova!

Tack för en sjukt bra dag alla som va med och gjorde den till en oförglömlig dag i mitt liv!


Idag vaknade ja upp hos malin, käka frukost, lyssna på håkan, sen åkte ja hem, och nu sitter ja här :)
ikväll blir de nog att ta de lugnt, träffa victor en sväng antagligen :)
ni når mej på mobilen som vanligt.

ily käckiis.



bästa kusin!

hej alla bästa bloggläsare!

Nu är ja tillbaka! Har varit borta så länge för att min bästa kusin skulle fixa min blogg, massa tack till dej frida, du är bäst!
och ja va tvungen att komma i kapp lite i skolan, de är sjukt mycket nu! blir sjukt stressad inför gumnasievalet alltså...
men som sagt, nu är ja tillbaka! :)

Idag har ja varit med Linnea, bara softat runt och snackat massa. jag älskar dej tjejen!
Och nu sitter ja här, har precis bytt om, ska åka och träna fotboll nu. hoppas att de blir en bra träning, har ju börjat tröttna som fan nu när de är som de är... Men får hoppas på de bästa!

Ja hinner nog inte skriva mer ikväll, för efter träningen är de dusch sen sängen! är massamassamassa tröttis :)
Men ni kan ni mej på mobilen som vanligt, och ni vet att ja älskar sms! :)

ily!
käckis

nytt

hej!
ja skulle bara meddela att ja inte kommer vara så aktiv här på bloggen nu på några dagar. måste hinna ifatt med andra grejer, men ja skriver så fort ja har tid!
ta hand om er så länge!
puss.

trött tjej..

tjooooo!
Såhär morgon pigg har ja inte varit på länge!

De blev en trevlig dag igår. De börja med att ja åkte och hämtade felicia i balltorp, sen åkte vi till lindome, och kolla när ludde spela match. sen drog vi vidare till lindome centrum och träffade felicias pojkvän, och några till. Sen åkte vi till k-center för att felicia skulle köpa smink, och där träffa vi på julia johansson och dolge! så vi satte oss på grafitti café med dom och tog en fika, mycket trevligt! :)  sen körde ja hem felicia, och åkte hem till mej och prata lite med mamma, sen drog ja iväg till min michaela jansson, och käka middag där, helt underbart! sen kolla vi på våran film, Där fick nu! den är så jävla bra! x) sen åkte ja hem tidigt för ja skulle upp kvart i 7 idag och träna små barn.
så idag va de bara att pallra sig upp när klickan ringde, sen iväg till ishallen, och träna där i en timma, sen hem, och nu sitter ja här, har precis gjort ansiktsmask, och sitter nu i fotbad :)
sen blir de att spela match klockan 13.00 idag, hoppas på lite folk också :)

skriver ikväll lite mer om dagen och matchen.
puuuuuuuuuuuuussy!

lördag

God morgon folket!
Jag är ledsen, men ja hann inte in och skriva igår kväll efter matchen. I vilken fall som helst så förlorade förlunda med 5-6. Ja fattar inte hur dom lyckades eftersom att dom ledde hela matchen, och sen gör det ryska laget 5-6 när de är 45 sekunder kvar. snacka om segt...
men det var en mycket trevlig kväll, med mycket trevligt folk, tack för de!

Idag blir de väl bara att ta de lite lungt, kanske gymmet lite senare. Sen träffa felicia :)
ni når mej på telefonen som vanligt.

peace out!

hockey!

Hej!
Skola idag som vanligt. Va och kolla upp mitt knä, och hon sa till mig att vila i helgen, och komma tillbaka på måndag så svullnaden skulle lägga sig, men ja SKA spela match på söndag. tänkre så fan heller inte svika laget! vi ska vinna tjejer! <3
Sen blev ja hämtad på skolan av bästa julia, så åkte vi hem till henne, och hämta lite grejer, sen hem till mig och göra oss i ordning, och snart blir de frölunda match med massa trevligt folk! antagligen träffa efterlängtade Hampus också! puss på dej gubben.
Sen blir de nog hem och sova, men ska försöka in och skriva på bloggen innan ja somnar!
Ni når mig på mobilen :)
peaaaace!


hej vi är galna hockeybrudar, jappjapp! :)
galna hockey brudar, jappjapp!

godkväll!

God kväll! :)

Nyss tränat, och de va sjukt rolig träning, fast att ja inte kunde vara med på alla övningar tyvärr! fan ta mitt knä!
Ligger här i sängen med datorn, och lyssna på musik, och mår allmänt bra :) fast de borde ja inte egentligen, haha!
Spanska läxa tills imorgon-inte gjord! höhö, puss på att ivonne älskar mej. NOOOT!
Har inte så mycket att berätta faktiskt.
Men ja lägger även ut en bild i detta inlägget för min michaela janssons skull! thihi, älskar dej tösen <3


ny dag..

godmorgon!
klockan är just nu 08.40 och jag sitter här vid datorn, har inte börjat göra mig i ordning någonting och ja ska åka om typ 40 minuter, bra där!
känner mig riktigt seg idag också. förkylningen börjar släppa, men fortfarande tung i hela kroppe och de tycker vi inte om!
ikväll blir de antagligen träning. hoppas att folk kommer så vi slipper ställa in hela tiden!
ja ska försöka skriva ikväll också. men vill ni nått så når vi mej på mobilen hela dagen.
puss


(slänger även in en bild på mig, ja vet att ni gillar de! ;))


Välkommen till min nya blogg!

Hej alla bloggläsare!
Idag fick jag för mej att jag skulle skaffa en blogg helt plötsligt.
Jag har ingen aning om hur de kommer gå, eller hur de kommer att se ut. Jag kan ingenting än så länge, så förvänta er inget stort!
Men ja ska göra mitt bästa för att ni ska vilja gå in här varje dag och kolla om de hänt nått nytt :)
Pussar

RSS 2.0